گروه ارگانیک پروران طبرستان – ایران چیک

تامین کننده خوراک طیور و جوجه یک روزه و نمیچه مرغ برای پرورش دهندگان بومی و صنعتی و مرغ داری ها

گروه ارگانیک پروران طبرستان – ایران چیک

تامین کننده خوراک طیور و جوجه یک روزه و نمیچه مرغ برای پرورش دهندگان بومی و صنعتی و مرغ داری ها

ایرانچیک_مرغ تخمگذار و عوامل پرریزی

يكشنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۰۳:۱۸ ب.ظ

مرغ تخمگذار و عوامل پرریزی

مرغ های تخمگذار پس ازمدتی دچار پرریزی میشوند .یکی از خصوصیات فیزیولوژیکی و طبیعی پرندگان پرریزی است .
پرریزی پس از یک سال تخمگذاری شروع می شود . در این موقع پرنده پرهای خود را از دست داده و به جای آنها پرهای جدیدی جایگزین می شود .
این عمل حدود ۲ ماه به طول می انجامد که به آن دوره لک گفته میشود و در این مدت ، تخمگذاری مرغ متوقف می شود زیرا پروتئین مصرفی برای نگهداری و رشد پرها و نیز تولید تخم کافی نخواهد بود .
بنابراین تخمگذاری متوقف میشود تا پروتئین مصرفی جهت رشد پرهای تازه شود .
مرغ تخمگذار درجه یک پرریزی را تا ۱۵ ماه بعد از شروع تخم گذاری شروع نخواهد کرد.
همچنین در این مرغان امکان دارد در زمان پرریزی به تخمگذاری ادامه دهند ولی تولید آنها نسبت به زمانیکه پرریزی ندارند کاهش مییابد.
مرغانی که تخمگذار نیستند پرریزی را از هشت تا نه ماه بعد از سن بلوغ آغاز میگردد و در دوره پرریزی آنها بیش از 2 ماه طول خواهد کشید . 

عوامل پرریزی طیور:

یکسری از عوامل محیطی که باعث می شود که پرریزی زودتر از موعد آغاز شود 
1) افزایش دمای محیط
2) کم شدن مصرف آب و غذا به هر دلیل
3) افزایش زمان تاریکی
4) وجود بیماری و انگلها
5) نقل و انتقال گله

جهت دریافت مشاوره و خرید جوجه و نیمچه مرغ بومی اصیل و پرتولید با ما تماس بگیرید.
گروه علمی تحقیقاتی ارگانیک پروران طبرستان
با مدیریت : دکتر ایمان قناعت

011-44272480
011-44292755
0903-6166003

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۶/۱۷
ایمان قناعت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی